Μια νέα συνεργασία είναι πλέον γεγονός! Η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Έλενα Περλεπέ, και το πρότυπο βιωματικό πάρκο Paradise Park Athens ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Το Paradise Park είναι Βιωματικό και Ψυχαγωγικό πάρκο που καλύπτει σύγχρονες ανάγκες, της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και προσχολικής εκπαίδευσης. Απευθύνεται στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, προσφέροντας στους μαθητές Βιωματικές γνώσεις και εμπειρίες. Είναι μία ολοκληρωμένη πρόταση για εκπαιδευτική αλλά και ψυχαγωγική επίσκεψη-εκδρομή. Μέσα σε ένα καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον το πρότυπο Βιωματικό και Αθλητικό πάρκο  Paradise Park,    προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες σε εκατοντάδες σχολεία που το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Έλενα Περλεπέ, έχει ειδίκευση στην αθλητική διατροφή για μεγιστοποίηση της απόδοσης, στην παιδική παχυσαρκία και στις τεχνικές τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία που διαθέτουν και οι δύο πλευρές, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργηθεί βιωματικό πρόγραμμα, διαδραστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με σκοπό την ενημέρωση των παιδιών να μυηθούν έννοιες της ισορροπημένης διατροφής.

Υπεύθυνη για τον σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος διατροφής είναι η Έλενα Περλεπέ. Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται στο Paradise Park είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας & Δια βίου Μάθησης